200 medailí na XII. ročníku turnaje v miniházené Zlíncup 2015 !

24.01.2015 18:01

Minulý lednový víkend na „strojárně“ ve Zlíně patřil nejmladším házenkářům. Konal se zde již XII. ročník Zlíncup mini turnaje. Celkem se turnaje účastnilo 20 družstev a bylo odehráno 54 utkání. V sobotu hráli dívky a chlapci ročníku nar. 2004 a ml., v neděli nastoupily na palubovku děti ještě mladší, 8 let a méně. Byla to zdařilá sportovní akce, hlediště bylo plné rodinných příslušníků, cestu do haly si našli i extraligoví hráči Zlína a zlínští trenéři mládeže.

Rozhodčími v utkáních byly hráčky oddílu HC Zlín V. Holčíková a B. Kryšková, své role se zhostily se ctí, u stolku zapisovali starší házenkáři Rosman J., Olšinová K., Krajčová T. a i ochotní rodiče. Děkujeme vám všem za pomoc a taťkovi Mahuškovi za zajištění cen pro účastníky turnaje.

 

Jak to dopadlo v kategorii mini starší ? :

1.Zlín A  dívky

2. Luhačovice

3.Zlín C  holky

4.Bystřice p.H.

5.Otrokovice

6.Zlín E holky

7.Zlín B chlapci

8.Zlín D chlapci

9.Lesana Zubří

10.Veselí n.Mor.

Ocenění brankářů Zlína - Hniličková Eva, Stojarová Kika, Rafajová Deniska, Křivák Kuba, Kručovský Matyáš

Ocenění střelců branek - Pohunková Viki  31g. se stala nejlepší střelkyní celého turnaje, mezi oceněnou desítku dětí se ještě dostali  Gabrhelová Verča 26g., Machalová Kája 26g., Kalčík Jakub 25g.,Holíková Vali 22g.,Novák Matěj 19g.    Velká pochvala !

Trenéry jednotlivých družstev byli ještě oceněni – Palková Veronika, Kalšík Jakub, Fuksová Rozárka, Žaludek Adam a Bořutová Terka

Všem reprezentantům v této kategorii patří pochvala za velkou bojovnost a neutuchající touze     po vítězství v každém utkání. Jsem přesvědčena, že jste udělali svým trenérkám velkou radost.

 

A jak hráli nejmladší házenkáři ?

Výborně, pro většinu dětí to bylo první oblečení opravdového zápasového dresu                              a seznamování se  s pravidly hry, pro některé již procvičování brankářských zákroků, uvolňování s míčem, střelby apod. Hlavní bylo, že to všechny hodně bavilo…

1. HC Zubří chlapci

2. Zlín červení

3. Velká nad Vel. 

4. Kunovice - dívky

5. Bystřice p.Host. A 

6. Zlín zelení

7. Napajedla

8. Zlín žlutí

9. Bystřice p.Host. B

10. Holešov

Mezi desítkou oceněných dětí, které nastřílely nejvíce gólů byli ze Zlína Masarová Monča, Mahušek Dan a Marek Nicolas .Ocenění trenérů  družstev získali  Mahušek Daniel, Navrátil Jan a  Marek Nicolas

Všechna družstva byla při slavnostních nástupech oceněna diplomem, drobnými dárečky a sladkostmi a rozdáno bylo 200 medailí !