Miniházenkářské soutěže nám začaly !

15.09.2015 09:01

 

V sobotu 13. září se uskutečnil první turnaj řízený ZKSH pro děti v kategorii miniházené.

Pořadatelem byl oddíl HC Junior Zlín, hrálo se na 2 hřištích u školy. Sluníčko svítilo, přišlo plno diváků, vše bylo ok a děti jen hrály a hrály. Sešla se téměř stovka dětí z oddílů házené – Zlín A, Zlín B, Luhačovice, Otrokovice, Kunovice, Napajedla, Holešov, Bystřice p.H. Na dodržování pravidel dohlíželi rozhodčí Verča Holčíková a David Divoka. Rodiče nám ochotně pomohli s organizací turnaje, se zapisováním průběhů celkem 16 utkání. Děkujeme moc.

A jak to dopadlo ? Napoprvé výborně.

V celém turnaji obsadila děvčata  družstva Zlín A 1. místo, když všechna utkání vyhrála a kluci byli hned na 2. místě.

Sestavy Zlína :

Rafajová D., Machalová K., Bořutová T.,Gabrhelová V., Vodárková A.,Zuzaníková A.,Fuksová R., Masarová M., Stránská T…..Deniska zachytala výborně, nejvíce golů nastřílela Terka B. Na hřišti se neztratily ani mladší Monča a Terka S. Všechna děvčata bojovala s plným nasazením a předvedla velmi pěkný výkon. Zasloužíte pochvalu….

tr. Karolína a Klára

chlapci  /goly/:

Ordelt D. brankář, Žalůdek A.25.,Mahušek D.9, Kučerka L.,Bašo 12,M.,Marek Nicolas, Polýnek P.2,, Navrátil J.,Tvrdoň M.2, Novák M.3, Jakubů M.4, Gajdošík T1., trenérkou je p. Svatka Soukeníková. V brance většinu odchytal Daniel Ordelt,střelecky se dařilo nejvíce Adamovi Žaludkovi.“ Pomáhali jste si dobře v obraně a pěkně bojovali i v útoku. Chválím vás.“, řekla paní trenérka na závěr.