Miniházenkářský víkend v Holešově

22.04.2015 20:54

Mini mladší

I zlínští nejmladší házenkáři odehráli svůj planovaný další turnaj v Holešově, organizátoři vše připravili na jedničku a děti jen hrály a hrály. Družstvo Zlín D oranžoví všechna 3 utkání vyhrálo a skončili na 1. místě /výborná Terka B. v brance, goly stříleli všichni –Terka S.17,Nikolas 17,Vanda P.16,Terka B.4,Katka E.4,Míša J.3,Anetka E.2. Pochvala veliká! Mladší Zlín E žlutí hráli velmi bojovně, 2 výhry a 2 prohry a krásné 3. místo v turnaji. V brance se střídalo více dětí, na hřišti hráli Matěj K.12,Martin K.10,Terka L.6,Johanka K.1,Štěpánka G.1,Nela H.,Katka K.,Natali Z. a Julka N. Jste šikovní a stále se zlepšujete, chválíme.

Děkujeme rodičům za dopravu a doprovod našich nejmenších.

 

Dívky mini starší

Obě družstva zlínských děvčat odehrála své první mistrovské utkání ve „velké“ šestkové házené. Během dopoledne, odehrálo své zápasy družstvo děvčat C. Tyto děvčata, jsou všechna roč. 2005, tudíž budou v mini i další rok. Celé družstvo si zaslouží velkou pochvalu za snahu a bojovnost. V brance výborně zachytala Deniska Rafajová, nejvíce gólů dala Verča Gabrhelová.

Jejich starší kamarádky z družstva si mohly ráno pospat, protože jejich turnaj začínal až v době oběda. U „červených“ děvčat bylo vidět, že už mají odehráno více zápasů v šestkové házené a předvedly pěkný kolektivní výkon a některé individuální akce taktéž zaslouží pochvalu. Nejvíce branek dala Viki Pohunková a nejlepší hráčkou turnájku byla zaslouženě vyhlášena Verča Palková, která z toho měla upřímnou radost. Verunko, gratulujeme!!

A děkujeme také rodičům za povzbuzování a dopravu.

 

Družstvo A:  Viki Pohunková 11, Dianka Sedláčková, Niki Hučková 5, Valča Holíková 3, Kája Machalová 2, Ellča Pivodová, Verča Palková 9, Danča Handlová 2 a Evča Hniličková.

Družstvo C: Deniska Rafajová, Verča Gabrhelová 6, Jolča Lukovská 4, Terka Bořutová 2, Danielka Šimková 1, Amálka Parkánová, Bětka Vodárková, Klárka Schneiderová, Rozárka Fuksová, Anetka Zuzaníková

 

 

Chlapci mini starší

První mistrák mini v šestkové házené, kluci odehráli tři utkání.

Kluci vyhráli všechny tři zápasy a to :

Zlín-Byst.p Hostýnem -5:3

Zlín – Zlín „C“-  6:4

Zlín-Luhačovice – 6:5

Získali jsme 6 bodů a turnaj vyhráli. O góly se podělili M.Bašo 6,Kalčík J.5,Žalůdek A.4,Křivák J.1,Novák M.1

Obranu i útočné kombinace prováděli chlapci  velmi dobře a několikrát  při střelbě zbytečně budˇpřešlápli šestkovou hranici nebo zbytečně ztratili míč.Celkově kluky musím pochválit za využití celého hřiště a pěkné přihrávky na obě strany hřiště,rychlé výhozy golmanů a celkovou spolupráci celého družstva jak v útoku tak i v obraně.

Děkuji, kluci, za pěknou hru a rodičům za dopravu na zápasy.

                                                                        tr.Soukeníková Svatava