Moc pěkně bojovali naši nejmenší házenkáři v dalším kole mistrovských turnajů

24.02.2015 16:44

Moc pěkně bojovali naši nejmenší házenkáři v dalším kole mistrovských turnajů, které organizuje ve zlínském kraji ZKSH.

Sportovní zápolení proběhlo v sobotu 21.2. ve Zlíně na strojárně, pořadatelem byl domácí oddíl HC Junior Zlín.Na turnaj jsme se jako organizátoři sešli v 8 h. ráno a skončili v 17.30. Odehrálo se za celý den celkem  36 utkání. Dopoledne hrálo mezi sebou 8 týmů hráčů a hráček roč. nar. 2004,2005 / Zlín A,Zlín B,Zlín C, Lesana Zubří, Luhačovice, Bystřice p.H., Napajedla,Holešov/ a naši reprezentanti skončili celkově na 1., 2. a 3. místě , lépe už to nešlo.

V pořadí :

1.       Zlín  C  dívky /ročník 2005/

2.       Zlín A  dívky /ročník 2004/

3.       Zlín B  chlapci /ročník 2004,2005/

4.       …..

Pochvala všem dětem ! Skvělé!

Odpoledne se uskutečnil turnaj pro nejmenší miniházenkáře, nar. 2006,2007. Zlín má v celoroční soutěži 2 družstva smíšená. Přijelo 10 družstev natěšených dětí / Zlín D,Zlín E, Holešov, Luhačovice, Bystřice p.H., Rožnov p.R., Kunovice, Val. Meziříčí A,B,C / hrálo se ve dvou skupinách, každý si odehrál  4 utkání….a jak to pro nás dopadlo? No, báječně.

Zlín D     1.místo

Zlín E     2.místo

Velká pochvala všem dětem !

Ve zlínských družstvech je mnoho šikovných dětí, doslova házenkářských talentů /ani je nelze  spravedlivě vyjmenovat/ a proto věříme, že u kolektivní míčové hry zůstanou  i v dalších letech a budou nám, trenérům z miniházené, dělat velkou radost.

Poděkování ochotným rodičům, rozhodčím, st. žákyním za pomoc při organizaci turnaje.

Jsme na vás, děti, pyšní – trenéři Karolína, Klára, Lucka, Marta, Svatka, Mirek,Zdeněk.