S miniházenou na Valašsko

04.05.2015 08:38

zavítala v sobotu 2. května celkem 4 družstva  dětí HC Junior Zlín.

Nejmladší zlínští házenkáři /ročník nar. 2006 a 2007/ hráli svůj turnaj v hale v Zubří a dařilo se jim. Družstvo mladších  dvě utkání vyhrálo a dvě prohrálo,  děti skončily celkem na pěkném třetím místě. Pochvala letí pro Vendulku Žižkovou, která  odehrála svůj první opravdový turnaj, stoupla si do brány a vedla si zdatně. Reprezentovali : Venda Žižková, Nela Hučková, Johanka Koudelková, Míša Jurkovičová, Julka Němcová, Slávek Vlček, Toník Kafka, Matěj Krajča a Matyáš Jakubů.

Družstvo starších dětí hrálo  čtyři utkání a všechno vyhrálo, takže 1.místo. Kolektivní výkon a procvičování individuálních činností bylo hlavním bodem plánu tohoto turnaje. Pochvala Dankovi Mahuškovi, Terce Bartoňové, Vandě Pospíšilové, Kačce Elšíkové, Monče Masarové, Terce Brabcové, Terce Stránské. Jste šikulové….

Děkuji  za trenérskou výpomoc tatínkovi Mahuškovi a za přepravu dětí všem rodičům.

Děvčata ročníku nar. 2004 a 2005 jsou rozdělena do dvou družstev po celou sezonu, hrála svůj další turnaj v hale v Rožnově p.R. A jak to dopadlo ?

Kvůli počasí, které nám nedovolilo hrát velkou házenou 6+1, jsme si opět po delší době zahráli miniházenou 4+1. Holky podaly moc pěkné výkony a potom, co družstvo A i C vyhrálo svoji skupinu, jsme si mezi sebou střihly finálové utkání. Toto utkání bylo velmi napínavé a po normální hrací době bylo skóre 12:12 a přišly na řadu sedmimetrové hody. Ty lépe zvládly zkušenější holky v červených dresech a staly se tak vítězkami celého turnaje.

Pochvala patří všem holkám za předvedené výkony a snad se nám bude podobně dařit i v Plzni. :-)