Třetí turnajový kolotoč mini soutěže

04.11.2013 08:32

V neděli 3.11. se odehrál opět v Luhačovicích a opět se stejnými soupeři turnaj v miniházené. Zlín _ Luhačovice /10:4/ 25:8,Zlín- Bystřice pod Hostýnem - /11:8/ 20:11,Zlín –Napajedla- /9:6/ 17:15.

Kluci dnes podali celkem slušný výkon a proto zaslouženě vyhráli všechny tři zápasy oproti turnaji ve Strážnici-kde skončili na pátém místě z devíti družstev.

Góly – David Švehlák-11,Matyáš Navrátil-7,Tadeáš Mokrejš- 16,Adam Žáček-1,Lukáš Rajnoch -11,Michal Hromek -2,Martin Kalakaj-1,Jakub Frgal-0,Adam Hill-13,v bráně byl po celý turnaj Miroslav Zárecký.

Přestože někteří kluci vstřelili jen málo gólů mi to nevadí,protože konečně došli na to ,že je ta házená kolektivní hra ,spolupracovali se spojkami dokázali odstavovat obranu a ve společné obraně zdvojovali a pomáhali si navzájem i přechodem na útočníka který zůstal volný.

Všichni po dnešním výkonu zaslouží velkou pochvalu,ale neusneme na vavřínech a dále se budeme zdokonalovat jak v obraně ,tak v útoku  ,

Po turnaji proběhly výkonnostní soutěže a kluci je vyhráli.

Děkuji,rodičům za dopravu a Kamile Švehlákové za zápisy o utkáních pro naši potřebnou konzultaci s dětmi.                                   Soukeníková Svatava